Bröllopsfotograf

THE TIME OF YOUR LIVES*

Att gifta sig är för många en av de mest speciella dagarna i livet. Det är härligt, spännande, nervöst och massor av känslor rusar genom kroppen. Det bubblar i magen och kanske känns det som att det sprutar konfetti ut genom öronen?

Letar ni efter en fotograf för att dokumentera och berätta just er historia? Well, look no further!

Alla par och bröllop är unika och jag drivs av att fånga de speciella ögonblicken i just er historia. Det unika, det härliga, roliga, galna och det överraskande tillfällena. Framförallt vill jag fånga det som händer här och nu, livet och kärleken!

Oavsett om ni har valt en liten ceremoni i city med endast er två närvarande eller en stor hejdundrande fest i dagarna tre på Ishotellet men rensläde och norrsken, så tar vi tillsammans fram ett upplägg som passar just er. Min ambition är att med närvaro och engagemang dokumentera er stora dag och historia i bilder. Fotograferingen ska ses som en investering som kommer finnas kvar i många generationer.

*will you have with me by your side

VISUELL STORYTELLING*

Mitt mål och arbete går ut på att skapa en visuell historia av er dag. Så mellan att jag kliver in till det att jag stiger ut så kommer jag att fotografera allt från små detaljer på klänning och dukning till stämningsbilder, porträtt och gapflabb. Jag fotograferar de viktiga händelserna och även det som sker däremellan. Som tillexempel när byxorna spricker och moster Eva dansar på bordet.

Jag brukar smälta bra in och ofta tror många att jag är en släkting som fått uppdraget att agera fotograf. Eventuellt borde jag kanske börja bära namnskylt. Jag smyger omkring som en ninja och fotograferar allt och alla. När dansen kommer igång får ni även äran att bevittna mig utföra mina dansmoves. Sorry, men det ingår faktiskt i priset.

Mina bilder kännetecknas av mycket humor. Kanske för att jag är så roligt själv? Jag älskar att fånga det annorlunda, roliga och överraskande tillfällena men självklart även kärleken och den heta stämningen mellan er.

*snyggt ord för bildberättelse

PORTRÄTT 

Porträtt behöver inte vara stelt, tråkigt och konstigt. Det kan även vara härligt, underbart och roligt. Det kan vara en av få stunder under dagen som du får en lugn stund och faktiskt får hångla med din blivande. Med mig väldigt nära.

Porträtt kan gå väldigt fort, klick klick klick, men för det mesta får man räkna med en till en och en halv timme. Allt beror på hur viktigt ni tycker det är. Hur vi lägger upp det kommer vi överens om tillsammans.

Har ni några favoritplatser? Låt mig få höra! Jag försöker alltid hitta grymma fotoplatser men det är inte alltid möjligt att ta mig ut till platsen i förväg. Tänk på att porträttbakgrunder inte alltid behöver vara vackra böljande vyer. Fundera på vilka ni är som personer och låt det speglas.

SEAL THE DEAL

I alla paket ingår ett första möte. Vi träffas och dricker kaffe eller bubbel och äter go-fika eller snittar, vilket som känns och passar bäst. Det här är superviktigt. Varför då? Jo för att lära känna varandra. Ju mer jag vet om er och er dag, desto bättre och personligare blir det. Jag vill gärna veta vem som kan dansa robotdansen och hur ditt ansikte ser ut när du har lågt blodsocker (obs jag har alltid en Snickers i väskan för sådana tillfällen!).
När ni känner att ”hey, du är helt rätt för oss”, ja då skriver vi ett kontrakt.

Bor vi långt ifrån varandra så hörs vi på telefon eller FaceTime/Skype. Då får man ta det där kaffet eller bubblet hemma i soffan.

ATT PEKA MED HELA HANDEN

När det behövs ger jag anvisningar och instruktioner, oftast med hela handen och i samråd med toastmastern. Det med hela handen sker i regel bara när vi ska ta gruppbilder för att hela skocken ska stå på samma område. Jag dirigerar er även när vi tar porträtten, så oroa er inte för att ni inte vet hur man ska göra. Det är inte så svårt som det låter.

FRÅN NORR TILL SÖDER

Jag reser över hela Norden. Min bas är Stockholm och Risudden i Tornedalen. Bor du utanför dessa metropoler så tillkommer en transportkostnad.

LEVERANS

Bilderna levereras i färg och ett antal även i svart/vitt.
Leverans av lågupplösta, internetvänliga bilder sker via ett personligt, lösenordsskyddat webbalbum därifrån kan ni både dela och spara ner bilderna. Högupplösta bilder levereras på ett separat USB-minne.

AVTAL OCH BOKNING

För att preliminärboka ert datum hör av er via mail, kontaktformuläret eller telefon.

När handpenning och ett påskrivet avtal har inkommit så kan jag bekräfta ert datum. I avtalet kommer vi överens om vilka villkor och skyldigheter som gäller för båda parter.

För bokning eller för att bara säga hej snygging:
+46 (0)70 549 3075 / hej@lisabjork.se
eller kontakta mig via kontaktformuläret.