Bröllopsfotograf i Stockholm

Att gifta sig är för många en av de mest speciella dagarna i livet. Det är härligt, spännande, nervöst och massor av känslor rusar genom kroppen. Det bubblar i magen och kanske känns det som att det till och med sprutar konfetti ut genom öronen?! Jag jobbar som bröllopsfotograf i Stockholm, men tar mig gärna runtom i landet för att fota festen där alla är sitt bästa, snyggaste, gladaste och härligaste jag. Och där alla känslor får vara med! Det är det här som gör att jag älskar att fotografera bröllop.

Nedan kan ni läsa om hur jag jobbar och hur det går till när jag kommer och fångar er dag och er historia.

Avslappnade bröllopsbilder som speglar vilka ni är

Mitt mål är att skapa en visuell berättelse om ER och att bilderna ska reflektera er. Beroende på vad ni själva tycker är viktigt så fotograferar jag allt från små detaljer på kläder och dukning till stämningsbilder, glädjetårar, gapflabb och fantastiska porträtt. Jag älskar att fånga det annorlunda, roliga och överraskande tillfällena som ofta sker mellan akterna. Gärna med en gnutta humor.

Jag gillar att hålla det enkelt och autentiskt och dokumenterar det som utspelar sig framför mig så som jag ser det, utan att dirigera. Bara ibland. Som till exempel när vi ska ta porträtt och gruppbilder då kommer jag peka med hela handen och prata med tydlig (men mjuk och fin) stämma. Men var inte orolig, dessa ska självklart också vara så naturliga och avslappnade som möjligt.

Porträtt är en fråga som varje enskilt par får fundera på. Vilka är vi? Vad för typ av porträtt vill vi ha, klassiska, nyskapande? Gifter vi oss i stan eller på landet? Beroende på era önskemål så lägger vi olika mycket tid på det.

Modern & kreativ bröllopsfotograf med en dokumentär approach!

Bröllopsfotografering - frågor & svar

Tar du bara uppdrag som bröllopsfotograf i Stockholm?

Nej. Jag bor i Stockholm och under delar av året även i Tornedalen, Norrbotten, men jag fotograferar bröllop i hela landet och ibland även utomlands. Jag fotar även kortare bröllop i Stadshuset/inom Stockholm och weekends!

Vad kostar en bröllopsfotografering?

Jag erbjuder olika paket anpassade efter era behov. I mina bröllopspaket ingår:
◆ Möte och bollplank för alla stora och små frågor ◆ Fotografering under bröllopsdagen 6, 9 alternativt 12 sammanhängande timmar. Självklart kan man få det skräddarsytt. ◆ Urval och redigering av bilder ◆ Leverans av era bilder via ett webbgalleri plus ett snyggt stämningsfullt bildspel med musik.

Gör du album och utskrifter?

Absolut, jag gör såna som folk säger ohh och ahh åt. Jag använder mig endast av professionella firmor som levererar högkvalitativt papper och handbundna album.

Om det regnar, vad gör vi då?

Då tar vi fram plan B eller C. Dramatiska himlar är inget problem, tvärtom. Det blir väldigt bra bildmässigt. Några dagar innan vet vi hur vädret blir och då gör vi en plan för det hela. Jag lovar; bröllopsfesten kommer bli så sjukt jäkla bra oavsett väder!

Hur vet vi om du är rätt bröllopsfotograf för oss?

Det är väl ändå miljonfrågan då det finns tusentals med fotografer att välja mellan. Men jag tror det är ganska enkelt då jag tror det handlar mycket om magkänsla. Om du tittar på mina bilder och känner ”yes” då tror jag att du är något på spåret. Är ni på jakt efter bilder med dokumentär känsla och naturligt ljus? Välj då en fotograf med det anslaget, inte en som fotograferar glamour bilder eller har bruna toner. Svårare än så behöver det inte vara.

Hur bokar vi dig till vårt bröllop?

Ni kontaktar mig via bokningsformuläret, mail eller telefon för att kolla om jag är tillgänglig ert datum. Jag skickar prislista till er. Vi hörs på telefon eller träffas och dricker kaffe/öl/skumpa och reder ut alla frågetecken. Vi skriver kontrakt. I samband med kontraktsskrivningen betalar ni en bokningsavgift som är ca 50 % av totalpriset. Bokningen är genomförd när bokningsavgift inkommit samt avtal är undertecknat.

När får vi se våra bilder?

Inom ett par dagar efter festen brukar jag skicka ett gäng bilder som ni kan dela med världen. Alla bilder redigeras och finns tillgängliga på ert onlinegalleri 6-12 veckor efter er bröllopsdag. Tiden beror på när under året ni gifter er (maj-september är högsäsong och då jobbar jag i princip varje helg med att fota). Kortare bröllop går i regel snabbare.

”Alltså wow!! Vi fullkomligt älskar det! Vi kommer bära bilderna med oss resten av livet ♥️

Sussi & Kalle
Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå