Bröllop på Skansen

SKANSEN & SKEPPSHOLMEN, Stockholm. Ok, jag måste erkänna. Innan jag fick uppdraget att fota Jana och Daniels bröllop på Skansen så hade jag aldrig varit där. Trots ganska många år som boende i Stockholm. Nu har även mitt äldsta barn varit där och han kan inte sluta prata om det. Så antagligen kommer mina besökssiffror öka avsevärt de kommande åren.

Oscarsterassen som vigselplats

Det var augusti, stekhet sommar, det liksom dallrade i luften. Jana gjorde sig i ordning med sin mamma i Hökarängen innan tog vi en taxi in till Djurgården och Skansen. Väl där visade det sig att alla var vrålhungriga eftersom lunchen helt glömts bort. Tur det fanns en kiosk där då så vi kunde beställa strips och glass..

Vigseln var på Oscarsterassen. Extra fint att träden är formade som hjärtan på Oscarsterassen. Det verkar även som att om man gifter sig på Skansen så får man räkna med att fler än de inbjudna gästerna är där. Och man kommer få ställa upp och bli fotograferad av en hel del utländska turister, selfie-style! Jana och Daniel skickade sina gäster till festen på Skeppsholmen med buss, själv tog de (+ jag) färjan med alla andra locals.

Ska du också gifta dig i Stockholm? Läs och se här hur ett bröllop i Stadshuset kan se ut.

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå