Höstbröllop på Västkusten

NORRMANNEBO, Kungälv. Det vankas höstbröllop på Västkusten och direkt när jag kliver in i Anna och Johans hem utanför Kungälv säger det klick. Kärlek vid första ögonkastet! I alla fall från mitt håll. Vi har aldrig träffats tidigare men det är som att vi är gamla vänner som inte setts på länge. Vilka fantastiska människor, så mycket energi och kärlek som sprutar åt alla håll! Jag är dessutom alltid imponerad av människor som klarar av att utföra extrema saker; och de här två sysslar med Swimrun och har flera starter i VM med fantastiska placeringar! Egentligen ville jag att Anna och Johan skulle fotograferas i våtdräkter men det fanns tyvärr inte tid till det. Om du känner för det så hör av dig asap!

En magisk oktoberdag

I alla fall, det är den varmaste oktoberdagen på tvåhundra år. Naturens färger är magiska och lyser upp av solen som strålar. Det är faktiskt lätt svettigt. Anna och Johan gör sig i ordning på olika platser för att sedan mötas upp i en first-look på uppfarten. Vi åker en bit för att ta några porträtt tillsammans med de närmaste vännerna tillika bestman + brudtärna. Energin är hög och skratten ekar i dalen. Tillslut måste vi åka till kyrkan för att hinna in innan alla gäster anländer.

Musiken är med under hela dagen. I kyrkan sjunger en nära släkting, hon är professionell operasångare. Det är så vackert, ingens öga är torrt efter hennes uppträdande. En inhyrd musiker spelar gitarr och sjunger, först i kyrkan, sedan under minglet och middagen och avslutar i DJ-båset när middagen är slut och dansen kan börja.

Från kyrkan kör vi till den gamla kyrkan där Anna och Johan bor. Deras vardagsrum rymmer samtliga 80 gäster. Det är trångt, men det är också intimt och härligt.

Pepp på fler bröllopsbilder? Här hittar du bilderna från ett annat västkustbröllop i en lada!

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå