Augustibröllop på Skansen

SKANSEN &SKEPPSHOLMEN, Stockholm. Jag måste erkänna. Innan jag fick uppdraget att fota Jana och Daniel så hade jag aldrig varit på Skansen. Trots ganska många år som boende i Stockholm. Nu har även min 5-åring varit där och han kan inte sluta prata om det. Så antagligen kommer mina besökssiffror öka avsevärt de kommande åren.

Det var helt galet vackert på Oscarsterassen och vi upptäckte att träden är formade som hjärtan. Det verkar även som att om man gifter sig på Skansen så får man räkna med att fler än de inbjudna gästerna är där. Och man kommer få ställa upp och bli fotograferad av en hel del utländska turister, selfie-style! Jana och Daniel skickade sina gäster till festen på Skeppsholmen med buss, själv tog de (+ jag) färjan med alla andra locals.

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå