Oktoberbröllop i Stadshuset

STOCKHOLM. En vigsel på Stadshuset går snabbt. 5 min, max. I princip så ställer vigselförrättare bara frågan till båda, ”tager du denna xxx”. Sen är det klart. Som fotograf gäller det att ha snabba fingrar och en plan för hur fotograferingen ska gå till för allt sker som på löpande band. När man kommer ut igen på borggården så finns det ett antal mycket populära fotoplatser, så ibland kan man få stå i kö.

När Marie och Hans skulle gifta sig i Stadshuset hade de tur med både vädergudarna och att deras proffsiga fotograf (jag) kunde det där med att stå i kö. Efter porträttfotograferingen körde vi ett par olika gruppfoton med det härliga sällskapet. Till bröllopsmiddag vankades restaurang och bröllopstårtan intogs hemma. En perfekt avslutning på dagen.

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå