Bröllop i midnattssolens land

ÖVERTORNEÅ, Swedish Lappland. Julibröllop i Tornedalen, Midnattssolens land. Hemvändarna och VM-kanotisterna Sussi och Kalle skapade sitt DIY-bröllop hemma på hennes familjs hemgård. Med utsikt över sjön vigdes de med den närmaste familjen och vännerna närvarande. Många av gästerna var långväga då paret egentligen bor i Mälardalen. Man kan ju inte annat än älska fester som har ordnat riktiga tävlingar för gästerna, pilbågsskytte, fiskekast, hammaren och spiken. Det här tävlingsinriktade paret valde dock att själva inte vara med då det antagligen skulle förstöra stämningen mellan dem. 🙂

Porträtten ville paret ta i Kattilakoski, en fors ett par mil från vigselplatsen, där de tillbringat många timmar i vattnet med kanoterna för att bli bland de bästa i världen i sin sport. Dagen efter åkte de på bröllopsresa, tillsammans med sina vänner; En veckas paddeläventyr i Torneälven.

 

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå