Bröllopsfotograf i Stockholm

Att gifta sig är för många en av de mest speciella dagarna i livet. Kärleksband ska knytas mellan två personer och det ska såklart firas. Det är härligt, spännande, nervöst och massor av känslor rusar genom kroppen. Kanske bubblar det i magen och känns  som att konfettin kommer spruta ut genom öronen?!

Jag jobbar som bröllopsfotograf i Stockholm men tar mig gärna runtom i landet (och världen) för att fota festen där alla är sitt bästa, snyggaste, gladaste och härligaste jag. Och där alla känslor får vara med! Det är det här som gör att jag älskar att fotografera bröllop.

Avslappnade bröllopsbilder som speglar vilka ni är

Jag är din kompis med en kamera, en fluga på väggen men också en minglare av rang som snackar och glider runt bland gästerna som en ninja. Mitt mål är att skapa en visuell berättelse om er och er dag och det gör jag genom att fotograferar allt från detaljer till stämningsbilder, glädjetårar, gapflabb och fantastiska porträtt. Det bästa jag vet är att fånga det annorlunda, roliga och överraskande tillfällena som ofta sker mellan akterna. Gärna med en gnutta humor.

Jag gillar att hålla det enkelt och autentiskt och dokumenterar det som utspelar sig framför mig så som jag ser det, utan att dirigera. Bara ibland. Som till exempel när vi ska ta porträtt och gruppbilder då kommer jag peka med hela handen och prata med tydlig (men mjuk och fin) stämma. Men var inte orolig, dessa ska självklart också vara så naturliga och avslappnade som möjligt.

Porträtt är en fråga som varje enskilt par får fundera på. Vilka är vi? Vad för typ av porträtt vill vi ha, klassiska, nyskapande? Gifter vi oss i stan eller på landet? Beroende på era önskemål så lägger vi olika mycket tid på det.

Modern & kreativ bröllopsfotograf med en dokumentär approach!

Bröllopsfotografering - frågor & svar

Vart är du baserad?

I Stockholm och under delar av året även Tornedalen, Norrbotten men jag fotograferar bröllop runt om i hela Sverige. Ska du gifta dig utomlands? No problemo -Den som bokar mig först på ett utlandsbröllop ska få en riktigt saftig rabatt.

Mikrobröllop eller weekendbröllop?

Under 2021/2022 erbjuder jag två olika bröllopspaket, halvdag eller heldag. Jag fotar såklart även kortare uppdrag för dem som gifter sig på Stadshuset, ska ha ett mikrobröllop eller göra en sk elopment (dra iväg själva på en bergstopp eller liknande). Självklart gör jag även weekendbröllop!

Här kan ni läsa om till exempel bröllop i Stadshuset!

Vad ingår?

I alla mina bröllopspaket ingår:
❤︎ Möte och bollplank för alla stora och små frågor. Jag finns här för er!
❤︎ Fotografering under bröllopsdagen (såklart!)
❤︎ Urval och noggrann redigering av bilder.
❤︎ Leverans av era bilder via ett lösenordsskyddat webbgalleri.
❤︎ Tjusigt bildspel med musik.

Hur många bilder levererar du?

Det beror helt på hur många gäster ni har, fotograferingens längd etc. Tumregeln är runt 50 per timme.

När får vi se våra bilder?

Inom ett par dagar efter festen brukar jag skicka ett gäng bilder (ca 15) som ni kan dela med världen. Alla bilder redigeras och finns tillgängliga på ert onlinegalleri ca 6-10 veckor efter er bröllopsdag. Tiden beror lite på när under året ni gifter er. Kortare bröllop går i regel mycket snabbare.

Gör du album och utskrifter?

Absolut, jag gör såna som folk säger ohh och ahh åt. Jag använder mig endast av professionella firmor som levererar högkvalitativt papper och handbundna album.

Hur vet vi om du är rätt bröllopsfotograf för oss?

Det är väl ändå miljonfrågan då det finns tusentals med fotografer att välja mellan. Men jag tror det är ganska enkelt då jag tror det handlar mycket om magkänsla. Om du tittar på mina bilder och känner ”yes” då tror jag att du är något på spåret. Svårare än så behöver det inte vara.

Om det regnar, vad gör vi då?

Då tar vi fram plan B eller C. Dramatiska himlar är inget problem, tvärtom. Det blir väldigt bra bildmässigt. Några dagar innan vet vi hur vädret blir och då gör vi en plan för det hela. Jag lovar; bröllopsfesten kommer bli så sjukt jäkla bra oavsett väder!

Hur bokar vi dig till vårt bröllop?

Ni kontaktar mig via bokningsformuläret eller mailar direkt till hej@lisabjork.se. För att boka mig som er bröllopsfotograf tar jag 50 % i bokningsavgift som garanterar att ert datum är bokat. Självklart skriver vi även ett kontrakt där allt viktigt framgår.

”Alltså wow!! Vi fullkomligt älskar det! Vi kommer bära bilderna med oss resten av livet ♥️

Sussi & Kalle
Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå