Dokumentär familjefotografering i Skåne

HOVS HALLAR, Båstad. Skåne. Familjens mamma hade fått en sex timmar lång dokumentär familjefotografering i födelsedagspresent. Om du frågar mig, som inte alls är jävig, så måste detta vara en av de bättre presenterna man kan ge till någon som har allt.
Dagen började en förmiddag i juli på Hovs hallar dit familjen önskat åka under en längre tid. Snacka om vackert och dramatiskt landskap! Det var här som Ingemar Bergman spelade in schackscenen i ”Det sjunde inseglet” 1957. För att ge er en liten smakbit; ”Vem är du? Det är jag som är döden. Jag har gått länge vid din sida nu. Har du kommit för att hämta mig? Ja!”

Efter att ha klättrat, byggt, hoppat och skurit upp tån var det dags för fika. Vädret hade hela tiden visat sig från sin bästa fotosida, nämligen dramatiska svarta moln, sol genom molnen och nästan-regn-väder. Regnet var tyvärr oundvikligt så tillslut fick vi åka hem till stugan (eller stuga och stuga, för mig var det en villa) på andra sidan Båstad. Där fortsatte dagen med kort- och dataspel och en promenad i skogen och på stranden.

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå