Familjefotograf i Stockholm som fångar er precis som ni är

När jag var liten älskade jag att bläddra i familjens fotoalbum och studera de lätt gulnade bilderna med vit kant. Jag stirrade i timmar på bilder föreställande min mamma med utsvängda byxor och långt hår, pappa som var så fräck i sin mustasch när han dansade med mormor på bröllopet och fotografier på äldre släktingar som vi aldrig mer får träffa. Det var genom fotoalbumet jag lärde mig om min släkt och min familjs historia. Idag gör mina barn exakt samma sak, bläddrar i familjen fotoalbum och konstaterar -Titta mamma vad liten jag är här! -Mamma du har vitt hår! (blont får jag rätta)

Det är därför jag tror att bilder och fotografier är viktiga. För att kunna bevara historierna om oss, varifrån vi kommer, hur livet såg ut och vem vi var.

För mig handlar familjefotografering om att dokumentera dig och din familj precis som ni är på riktigt; unika, fulla av liv med vackra och intressanta personligheter. Så ärligt som det bara går. I både de bästa och sämsta stunderna, med skratt, gråt och allt kaos däremellan. Precis som livets palett erbjuder. Jag vill att ni ska få bilder som hjälper er att komma ihåg hur livet var just nu.

Ärliga familjefoton med humor & värme

Jag kommer inte att vara en fluga på väggen utan snarare en kompis med kamera och jag kommer jag inte heller att styra er eller säga till er hur ni ska klä er eller vad ni ska göra. Ni behöver faktiskt inte ens planera in att fotografen (alltså jag) kommer eftersom jag hänger på allt ni gör om det så är kojbygge i vardagsrummet, muffinsbak eller slutfasen av ett gigantiskt legobygge.

Självklart kan vi ta den klassiska familjebilden när alla tittar in i kameran, men det är inte vårt primära mål, eftersom barn blir väldigt fort trötta på det. Vårt mål är att skapa fantastiska bilder av din exceptionella vardag. Hur gör man det då? Jo genom att ge det lite tid och låta barnen vara sig själva utan att dirigera dem och tvinga dem att le. Jag tror att det bästa är att ha kul tillsammans och göra något som hela familjen gillar.

En familjefotografering med mig är avslappnad, naturligt och kul.

Se några exempel på familjefotograferingar i bloggen.

There is nothing better than real life

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå