Porträtt- och företagsfotograf

I dagens mediala värld krävs bra bilder för att nå fram. Bilderna på hemsida, sociala medier och andra marknadsföringskanaler ska vara tilltalande och få kunderna intresserade. Som företagare handlar det om att visa vem du är, vad du gör och hur du kan hjälpa kunder att lösa deras problem. Folk blir gärna engagerade av människan bakom företaget och köper hellre produkter och tjänster de får en relation till. Bilderna speglar dig och ditt företag. Vad vill du visa?

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag kan hjälpa till med porträtt, personalbilder, verksamhetsbilder, reportage och event- och konferenser. I princip det mesta där människor är i fokus.
Bilderna kan beroende på uppdragets art användas till en rad olika ändamål som bland annat pressutskick, cv, hemsida, marknadsföring, årsredovisningar etc. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Jag fotograferar för både små och stora företag, min bas är Stockholm och Tornedalen men jag tar mig an uppdrag från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Jag har erfarenhet av att arbeta med allt från både press/media, stora internationella företag till små nystartade konsultverksamheter, inom en rad olika områden som till exempel Tech, verkstadsindustrin, HR och turism. Och poddar, glöm inte alla poddare!

Publicerad i bland annat: Expressen, GT, Norrbottens Kuriren, NSD, Haparandabladet, Tidningen Hemvärnet.

Utställningar: Galleri Kontrast och Färgfabriken i Stockholm och Visby Konstmuseum.

Utbildad inom fotografi på Gotlands Folkhögskola och Bildjournalistprogrammet, Mittuniversitetet.
Innehar F-skattesedel.

Hur går det till?

Tillsammans går vi igenom dina önskemål och behov och tar fram en plan. Vi går igenom vad som är viktigt med bland annat kläder, färger och ditt företag. Vilken känsla vill vi få fram och hur ska bilderna användas? Det är mycket frågor men slutresultatet blir alltid bättre när man har en klar bild.

Jag tar sedan fram förslag på hur och var vi ska fotografera som är beroende på uppdragets art. Mitt mål är att fotograferingen ska vara avslappnad och det naturliga du ska komma fram. Efter fotograferingen redigerar jag bilderna och du väljer ut de bilder som du vill använda enligt överenskommelse.

Kom ihåg att bra bilder säljer. Låt det första intrycket skapa intresse. Tillsammans kan vi skapa något nytt!

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå