Fotograf vigsel Stadshuset i Stockholm

Ska ni gifta er i Stockholms Stadshus? Stort grattis – Stockholms Stadshus är en mycket vacker plats att säga ja till varandra på och jag är mer än gärna med er under denna dag!

I och runtomkring Stadshuset finns massor av vackra platser att bli fotograferad på, oavsett årstid och väder. Jag brukar rekommendera att man fotograferar porträtten lite innan och lite efter vigseln. Efter vigseln brukar de flesta vara lite mer avslappnade och axlarna har sjunkit ca en halv meter och leendena är större. Vill man av någon anledning fotografera porträtten ute på stan så är inte det något problem, tvärtom, jag älskar iden! Inte bekväm framför kameran? Oroa dig inte, min superpower är att jag är bra på att få brudpar att slappna av och jag dirigerar er när det behövs.

För att hålla det så enkelt som möjligt erbjuder jag två olika paket för fotografering i Stadshuset: lilla eller stora paketet. Om ni vill veta mer, eller diskutera vilket upplägg som bäst passar ert bröllop i Stadshuset bäst, hör av er. Jag ser fram emot att höra från er!

Så går en fotografering på Stockholms Stadshus till:

  1. Vi hörs på telefon/videomöte där vi diskuterar era önskemål och viktiga detaljer kring dagen som t ex tider.
  2. Under själva bröllopsdagen är jag med er i en timme alt. två timmar och fotograferar beroende på vad ni valt för paket.
  3. Ungefär 2-4 veckor efter er bröllopsdag så får ni era bilder levererade på ett lösenordsskyddat webbgalleri. Därifrån kan ni ladda ner bilderna, dela dem till familj och vänner samt sociala medier och även beställa förstoringar.

 

Vanliga frågor och svar om bröllopsfotografering i Stadshuset

 

Vad kostar en bröllopsfotografering vid Stockholms Stadshus?

Jag erbjuder två paket, Lilla paketet och Stora paketet. Det lilla är för dem som kanske smitit iväg själva och endast vill ha några schyssta bilder: 60 min fotografering, ca 50 digitala bilder – 8 500 kr. Det stora paketet är för dem som vill ha lite mer av allt: två timmar fotografering av vigsel, kramar, mingel med familj och vänner, gruppbilder och givetvis porträtt, ca 100-150 digitala bilder – 9 900 kr.

Tycker ni att det är alldeles för lite tid? Kanske vill ni att jag är med på förberedelserna och festen efter? Det är inget problem, hör av dig här!

 

Hur många bilder får vi?

Beroende på vilket paket ni väljer, ca 50-100 eller ca 100-200. Samtliga givetvis noggrant redigerade och de levereras både för webb och högupplöst för print.

 

Om vi vill ha förstoringar av bilderna, hur funkar det?

Det är enkelt! Alla era bilder levereras via ett webbgalleri därifrån ni kan beställa högkvalitativa utskrifter och förstoringar, med eller utan ramar.

 

Vad gör vi om det regnar?

Jag har jobbat som bröllopsfotograf i alla väder. Sol, vind, regn, snö och jag kan säga att en bra bild hänger aldrig på vädret. Det finns flera fantastiska platser vid Stadshuset som man kan fota på om det skulle vara nederbörd. Jag kan även ta med ett vitt paraply om ni behöver!

 

Har du några försiktighetsåtgärder när du fotograferar?

Självklart! Jag tvättar alltid händerna noga, har handsprit i bilen som jag transporterar mig med, hälsar inte i hand eller med kindpussar. Om ni vill så använder jag självklart munskydd!

 

Ang Corona-restriktioner på Stadshuset, Läs mer på Stockholms stads hemsida om vad som gäller just nu!

Lisa Björk Photography

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå